Lapsi- ja warkkityö

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön toiminnan ydin on esitellä lapsille ja varhaisnuorille Rakastava Jumala; Isä, Poika ja Pyhä Henki, ja johdattaa heidät henkilökohtaiseen suhteeseen Hänen kanssaan. Tavoite on kulkea perheiden rinnalla aidoissa suhteissa, sekä yhdessä heidän kanssaan varustaa ja vahvistaa tulevan sukupolven hengellistä kasvua.

 

Warkki-ilta

Warkki-illat on suunnattu 10-14v. varhaisnuorille. Illoissa tarjolla erilaisia aktiviteetteja; kilpailuja, pelejä ja leikkejä.

Varhaisnuorisotyön toiminnassa korostuu vahvasti raamatunopetus sekä rinnalla-kulkeminen, millä tuetaan varhaisnuorten omaa hengellistä kasvua.

 

Onnin pelitunti

Warkeille uusi mahdollisuus!!

Let the Games Begin – Discord; Roblox

Suljetussa discord ryhmässä yhteistä aikaa – ota yhteyttä kun haluat mukaan!

Reija 050 – 4711 734

Lasten Sunnuntai

Lasten Sunnuntai on pyhäkoulutoimintaa jumalanpalveluksen yhteydessä.

Raamatun kertomusten myötä opimme rakastavasta Taivaan Isästä ja touhuamme yhdessä kaikkea mukavaa. Lasten Sunnuntai on suunnattu 3-10 -vuotiaille lapsille. Kolmevuotiaat tulevat ryhmään vielä jonkun oman tutun ja turvallisen aikuisen kanssa.

Kun koronatilanne sallii kokoontumiset Wanhalla Walimolla, niin siellä Pikku Walimon leikkitila tarjoaa turvallisen mahdollisuuden 0-3-vuotiaiden lasten vanhemmille osallistua jumalanpalvelukseen.

Perhekirkko

 

Perhekirkko on koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, jossa lapset ja lapsiperheet ovat keskiössä. Opetus ja musiikki on suunniteltu siten että kaikenikäiset lapset voivat osallistua siihen.

Perhekirkkoja järjestetään kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella.

Syksyllä 2021 on partio/perhekirkko 21.11.2021 klo 11 Päiväkoti Pääskynpesällä.

 

Lahden versot -partio

Partion viikkotoiminta käynnistyy jälleen syksyllä. Lippukunnan syyskauden aloitus pidetään maanantaina 30.8. Pääskynpesällä.

Yhteystiedot:

lahdenversot@gmail.com

Sari Talonen lpkj 0407488012

Äitien aamu

Äitien aamu tarjoaa yhteyttä ja vertaistukea vanhemmuuteen; äitiyteen ja naiseuteen. Pienryhmä on suunnattu äitiyslomalla tai hoitovapaalla oleville äideille ja alle kouluikäisille lapsille. Kokoontumiset tapahtuvat pääsääntöisesti kodeissa, mikä mahdollistaa luontevan kanssakäymisen ja rennon ilmapiirin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lapsityön johtaja Reija-Riitta Filppu-Kokkonen 050 4711734

Leiritoiminta

Järjestämme alakouluikäisille lapsille ja varhaisnuorille perinteisesti kerran vuodessa mittavan leirikokonaisuuden. Leiri rakennetaan suurimmaksi osaksi vapaaehtois- ja talkoovoimin ja se on runsas panostus lasten ja varhaisnuorten hengelliseen elämään.